Gebruiksvriendelijke software voor het primair onderwijs

Automatische berekeningen

Heerlijk! Je hoeft zelf niet meer te rekenen. Taakbeleid rekent alles haarfijn voor je uit. Dus ook als er bijvoorbeeld sprake is van Zwangerschapsverlof. Of bij studiedagen waarop "de één wel werkt en de ander niet werkt".

Automatische berekeningen

Gratis deskundig advies

Taakbeleid is zeer overzichtelijk. En als je toch iets niet begrijpt, dan pak je gewoon de telefoon en stel je de vraag aan Cupella. Onze Helpdesk geeft direct antwoord.

Gratis deskundig advies

Elke medewerker eigen jaarrooster

Elke medewerker heeft weer een ander Jaarrooster. Per medewerker kan je het Jaarrooster afdrukken. Hierin staan onder andere de Lesdagen, de Ambulante dagen en de Studiedagen. En precies op datum aangegeven.

Elke medewerker eigen jaarrooster

Gebruiksvriendelijk

Taakbeleid is zeer gebruiksvriendelijk. Ons streven is dat je geen handleiding nodig hebt. Maar natuurlijk zit er wel een handleiding bij, gewoon in begrijpelijke taal.

Gebruiksvriendelijk

Conform CAO

De regels van de CAO zijn uiteraard in Taakbeleid opgenomen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken of de uren voor bijvoorbeeld Professionalisering wel kloppen. Ook de vroegere Bapo-regeling en de huidige regels voor Duurzame inzetbaarheid zijn in Taakbeleid verwerkt.

Conform CAO

Vakantierooster

Je hoeft alleen maar aan te geven in welke regio je zit. Het Vakantierooster wordt dan automatisch ingevuld. En je eigen uitzonderingen kan je natuurlijk wel aangeven.

Vakantierooster

Overige functies