Al meer dan 3600 scholen werken met software van Cupella

Overzicht van wet- en regelgeving

De enorme berg aan wet- en regelgeving hebben wij overzichtelijk in RisicoScan ondergebracht. Met duidelijke, gekleurde staafdiagrammen in het dashboard zie je heel snel hoe het ervoor staat. Op de gekleurde delen kan je klikken om meer in detail te treden. Je hoeft niet meer bang te zijn dat je zaken vergeet.

Overzicht van wet- en regelgeving

Inzicht waar je wel/niet aan voldoet

Het is belangrijk om te weten op welke punten je (nog) niet voldoet. Dit inzicht is voor een bestuur van groot belang. Je kan dan de prioriteiten bepalen. Als je goed op de hoogte bent, kan je de juiste beslissingen nemen.

Inzicht waar je wel/niet aan voldoet

Privacy / AVG 2018

Sinds 25 mei 2018 geldt de nieuwe Europese privacy wetgeving: AVG.
Je moet aantoonbaar aan de AVG voldoen. Dit heeft verregaande consequenties voor veel organisaties. De AVG is volledig in RisicoScan opgenomen. In behapbare stukjes kan je ervoor zorgen dat je aan de AVG voldoet.

Privacy / AVG 2018

Zelfevaluaties en rapportages

Scholen kunnen individueel ook een zelfevaluatie uitvoeren. Je krijgt dan een rapportage die specifiek voor jouw school is. Ook kan je een tussentijds Inspectierapport genereren. Besturen kunnen rapportages per school maar ook totaaloverzichten genereren.

Zelfevaluaties en rapportages

Onderzoekskader Inspectie

De Inspectie zal in eerste instantie bij het bestuur aankloppen. Daarom is het interessant dat het nieuwe Onderzoekskader 2017 van de Inspectie in RisicoScan is verwerkt. Met onze rapportage kunt u aantonen dat u aan de normen van de Inspectie voldoet.

Onderzoekskader Inspectie

Notificaties bij wetswijzigingen

Als er een wetswijziging is, dan sturen wij hierover een e-mail. Zo blijf je altijd op de hoogte. Uiteraard is de wetswijziging dan ook in RisicoScan opgenomen.

Notificaties bij wetswijzigingen

Overige functies